Аромати

Подходът на Vardiola

„Ние сме посветени на снабдяването с пленителни аромати, които да очароват хората".

Представляваме водеща Къща за аромати, като предлагаме най-ефективните и разграничаващи се ароматни решения.
Всеки един аромат в нашето портфолио е в резултат от тясното сътрудничество на топ експертите от тази сфера. Всичко започва с проучване на пазара и нуждите на потребителите, което на базата на принципа "смесване на местния опит с глобалните тенденции" гарантира, че потребителите ще получат това, което наистина искат и от което наистина имат нужда. Тези познания после се прилагат от майстори-парфюмеристи в уникални ароматни композиции, използващи най-новите молекулни открития.
Ние от Vardiola разбираме от сложния процес на разработване на аромати и разнообразието в очакванията на потребителите.
Освен готови аромати, ние също така създаваме и индивидуални решения, които да отговорят на всички изисквания на нашите клиенти.

Модел на услуги
Като част от модела на нашата услуга, ние подкрепяме нашите клиенти и споделяме нашите познания през целия производствен цикъл. А също така много активно ги съветваме относно ароматните профили в зависимост от местните предпочитания, позиционирането на бранда и предлагаме вдъхновение чрез последните глобални пазарни тенденции в ароматите и индустриалните иновации.

Портфолио на аромати
„Нека заедно създадем запомнящи се ароматни приключения за някои от най-желаните марки"
Нашите аромати се използват от най-изисканите парфюми и най-известните потребителски марки в света! Като станете наш партньор ще получите достъп до модерно Портфолио от Аромати и Технологии, богат научен опит и широко познание на пазара. Портфолиото ни се обновява непрекъснато, за да бъде в крак със световните тенденции и да може да предложи на потребителите нови сетивни преживявания.
Ароматни профили
Ароматни технологии
Ароматни профили
Независимо дали търсите естествен аромат на жасмин, аромат на чисто пране, аромат на екзотична ваканционна дестинация или елегантен и изискан аромат за парфюм от висок клас, във Vardiola имаме всичко! Това, което до голяма степен е водещо за качеството и иновациите в нашите ароматни профили е инвестицията ни в натуралните аромати.
Ароматни технологии
Открийте как актуалните ароматни технологии на Vardiola могат да допринесат за представянето и възприятието на Вашия аромат! Научете повече за нашите Аромати срещу неприятни миризми, Капсулирани аромати и Технология на полимерно капсулиране. Anti-Malodor, Fragrance Encapsulation and Polymer Encapsulation.