За Vardiola
Vardiola е пионер в сферата на доставките на специализирани съставки за широка гама от потребителски продукти: храни, красота и козметика, перилни препарати, хранителни добавки, фармацевтични продукти и инжекционни препарати.
Защо да работите с нас?
Дългосрочен опит
Ние сме надежден партньор на ключови играчи както на българския, така и на международния пазар, докато междувременно растем и се развиваме.
Истински партньор
Ние сме консултантска компания, а не просто търговци. Държим на дълготрайните партньорства с нашите клиенти, както и с редица реномирани доставчици.
Специализирани съставки
Стратегически сме избрали да не работим със широко разпространени продукти, а изцяло с нови съставки, които разграничават крайния потребителски продукт.
Отлично качество на продуктите
Високото качество е ключово за Vardiola. Горди сме да предложим широка гама от решения, които изпълняват своите обещания.
Широк опит
Всяко взаимодействие с нашите партньори разкрива високотехнологичната експертиза и дълбокото познаване на пазара от нашия екип.
Подход, ориентиран към клиента
Нашият модел на обслужване се характеризира с проактивност, гъвкавост и бързина, както и с персонализиране и активно сътрудничество.

+359 2 8323031
info@vardiola.net

Бизнес център "Евротур"
ет. 2, офис 5
ул. "Михаил Тенев" 12,
София 1784, България
© All Rights Reserved. Vardiola