МИСИЯ. ВИЗИЯ. ЦЕННОСТИ
Нашата Мисия
Ние вдъхновяваме и създаваме иновативни продукти чрез новаторски специализирани съставки, широк опит и отлично обслужване на клиента.
Нашите Ценности
Всичко, което правим, се основава на шест ценностни принципа, включително и на начина, по който изграждаме партньорства.
Фокус върху клиента
Избираме да сме консултанти, а не само продавачи. За нас признанието на клиентите е основна цел.
Страст
Обичаме и вярваме в това, с което се занимаваме. Страстта ни подтиква непрекъснато да даваме всичко от себе си и неуморно да се стремим да повлияем върху всекидневните изисквания на потребителите.
Сплотеност
Сътрудничеството, екипният дух и създаването на печеливши условия са в кръвта на Vardiola. Заедно ние научаваме повече, вдъхновяваме се взаимно, разрешаваме проблемите по-бързо, имаме стабилен растеж и допринасяме за изобретяването на велики продуктови решения!
Амбиция
Постоянно задаваме по-високи стандарти. Посветени на нашата Стратегия за Разширение, ние сме ентусиазирани предприемачи, които непрекъснато набелязват нови възможности, поемат пресметнати рискове и разширяват бизнес дейностите на Vardiola.
Иновации
Ние сме любопитни и имаме творчески начин на мислене, основаващ се на богатото ни въображение. Оспорваме статуквото и сме отворени за нови идеи и подходи, с които да помогнем на нашите клиенти да бъдат разграничими на пазара, както и да ги подкрепим по време на техния растеж.
Доверие
Ние сме надежден и прозрачен партньор. Можем гордо да кажем, че нашите продуктови решения гарантират високото качество, което обещават. Признанието на нашите клиенти е възможно най-голямата награда за нас.
Нашата Визия
Свят, в който всекидневните продукти печелят сърцата на клиентите чрез спазване на своите обещания и завладяване на сетивата.

За да изпълним тази визия, ние сме си поставили следните допълнителни цели:
Да сме най-добрият избор за нашите клиенти във връзка с новаторството в развитието на нови продукти
Да сме първите, които ще получат информация за новите проекти на нашите клиенти.
Продуктите, които съдържат нашите специализирани съставки, да станат лидери на пазара
Contact us with any convenient way:

E-mail: info@vardiola.net
Phone: +359 2 8323031


© All Right Reserved. Vardiola
e-mail us: info@vardiola.net