Кои сме ние
Vardiola е пионер в сферата на доставките на специализирани съставки за широка гама от потребителски продукти: храни, красота и козметика, перилни препарати, хранителни добавки, фармацевтични продукти и инжекционни препарати.

ИЗЦЯЛО специализирани съставки

Фокусирани сме изцяло върху подбрани висококачествени и новаторски специализирани съставки, като стратегически сме избрали да не работим със широко разпространени продукти.

Това се дължи на нашия стремеж непрекъснато да предлагаме на клиентите ни иновативни решения с добавена стойност за разграничаване на техните продукти от конкуренцията на пазара, които да спазват своите обещания и следователно да бъдат многократно избирани и предпочитани от потребителите.

Създаването на наши собствени лаборатории за Грижа за Красотата и Козметика, както и за Хранително-вкусова промишленост, е безспорно предимство в подхода ни, който е изцяло ориентиран към клиента. Това създава един успешен синтез на печеливши рамкови формулировки.

Тъй като сме надежден партньор с клиентски-ориентиран подход, имаме удоволствието да работим с редица ключови играчи в сферата на специализираните съставки от различните пазари, където сме активни.ЗАЩО ДА СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЬОР
В центъра на взаимоотношенията с нашите клиенти е доверието.
Нашият клиентски-ориентиран подход се основава на 3 опорни точки:
1.Продукти 2. Опит 3. Обслужване на клиента
Продукти
Широко портфолио от новаторски продукти
Ние сме ентусиазирани предприемачи, постоянно търсещи по-добри и уникални специализирани съставки, които да обогатят нашето портфолио, както и да вдъхновяват и допринасят за разработването на нови продукти. Не правим компромис, що се отнася до отличното представяне на нашите продукти.

Опит
Техническа експертиза
Нашите търговски представители, продуктови мениджъри и инженер-технолози са високо компетентни не само заради академичните си познания, но и заради обученията и семинарите, които се организират в нашите офиси, както и в офисите на нашите международни доставчици.

Познаване на пазара
С дългогодишен опит в областта на специализираните съставки, ние се отличаваме с широкото си познаване на пазара. Наша цел е да сме наясно с всички специфики на пазара и по този начин да бъдем винаги една крачка напред. Ето защо редовно посещаваме водещи изложения в индустрията, като, например, ISM, CPhI в световен мащаб и в козметиката, следим световните тенденции и иновации, анализираме местната конкуренция и изпробваме лично нови продукти, за да оценим от първа ръка качествата, които те обещават.

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ
Истински консултанти
Нашите клиенти ни разпознават като партньор, който винаги стои до тях с "личен професионализъм". Ние сме консултанти, а не само продавачи и искаме да бъдем приемани по-скоро като дългосрочен избор, а не като временно решение. Ние изслушваме нуждите на нашите клиенти, обсъждаме различни варианти заедно с тях, съветваме ги и накрая създаваме висококачествени продукти за някои от водещите марки на пазара.


Проактивност
Ние идентифицираме бъдещите предизвикателства и обещаващите възможности за нашите клиенти още преди те да се сблъскат с тях! По отношение на следпродажбеното обслужване, ние проследяваме продукта през целия му жизнен цикъл и го подкрепяме с подходящи адаптации и подобрения.


Гъвкавост
Ние предлагаме широко портфолио от готови за употреба специализирани съставки. Също така можем да изготвим индивидуални решения на базата на завършени рецепти (рамкови формулировки).

© All Right Reserved. Vardiola
e-mail us: info@vardiola.net